ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ – ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Οι συμβαλλόμενοι με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα παρέχουν υποχρεωτικά έγκυρο e-mail τους κατά την παραγγελία προϊόντων (ή αριθμό FAX σε περίπτωση που δεν διαθέτουν e-mail).

Η παρούσα ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με σκοπό την εξυπηρέτηση των πελατών της ΖЄLIA – HERBAL HOLISTIC COSMETICS. Η zeliacosmetics.roisites2.com δεσμεύεται ότι τηρεί με ασφάλεια τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της μεταξύ μας συναλλακτικής σχέσης και συμμορφώνεται πλήρως στο διηνεκές με τις διατάξεις του Ν. 4624/2019 περί προστασίας προσωπικών δεδομένων (GDPR), όπως αυτός τροποποιείται και ισχύει κάθε φορά. Η zeliacosmetics.roisites2.com δεν αποκαλύπτει, δεν δημοσιοποιεί, δεν πωλεί και δεν ανταλλάσσει με άλλους οργανισμούς ή συνεργάτες ηλεκτρονικές διευθύνσεις και οποιεσδήποτε άλλες πληροφορίες αφορούν τους χρήστες και πελάτες της, πλην των αναγκαίων στοιχείων που δίνονται για την ολοκλήρωση της διαδικασίας αγοράς, εκτός αν αυτό απαιτηθεί από το νόμο ή δικαστική απόφαση.

Οι προσωπικές πληροφορίες που συλλέγει η  zeliacosmetics.roisites2.com χρησιμοποιούνται:

  • για την παροχή υπηρεσιών που επιλέγουν οι χρήστες/επισκέπτες μέσω του παρόντος δικτυακού τόπου (πχ αγορά προϊόντων, πληροφόρηση για νέα προϊόντα, πρόσβαση των πελατών σε σελίδες παροχής συμβουλών και πληροφοριών, συμμετοχή σε διαγωνισμούς, προμήθεια κουπονιών κλπ).
  • για την προσωποποιημένη εξυπηρέτηση βασισμένη στις ανάγκες και προτιμήσεις των πελατών της επιχείρησης.
  • για τη συλλογή πληροφοριών από τους χρήστες/επισκέπτες (feedback) σχετικά με τα προσφερόμενα προϊόντα και υπηρεσίες της zeliacosmetics.roisites2.com, με στόχο την αυτοβελτίωσή μας.
  • για την διαφημιστική προβολή, βελτίωση της αναγνωρισιμότητας και προώθηση των προϊόντων της ΖЄLIA – HERBAL HOLISTIC COSMETICS.

Χρησιμοποιώντας το παρόν site, αναγνωρίζετε ότι είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για την διατήρηση της μυστικότητας του κωδικού σας και για όλες τις πράξεις που διενεργούνται υπό τον προσωπικό σας κωδικό πρόσβασης, το όνομα χρήσης και γενικότερα τον λογαριασμό σας.

Μενού
0
Tο καλάθι σας